Vágy és hatalom - Meghan March

Vágy és hatalom

By Meghan March

  • Publication Date: 2017-12-08
  • Genre: Erotica

Book Overview

Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok?Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam.
Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele.
A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után.
Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Tags : Read Vágy és hatalom PDF / ePub by Meghan March, Download Vágy és hatalom Meghan March PDF E-BOOK , Vágy és hatalom Meghan March Mobipocket (.mobi), Vágy és hatalom Meghan March AUDIOBOOK (.cdplay), Vágy és hatalom by Meghan March Plain text (.txt) , Vágy és hatalom book review , Download Meghan March's book MOBI, free ebook apk free download, Vágy és hatalom (.zip) e-book, Vágy és hatalom Meghan March PDF Large Print (.pdf), Vágy és hatalom Meghan March eReader (.pdb), Erotica JAR file